Nederland

Betere service en meer klantwaarde tegen lagere kosten en met minder kapitaalbeslag. Dat is de belofte van Solventure NL. We bieden een breed scala aan oplossingen in Sales & Operations Planning. Van een abonnement op geavanceerde data-analyses tot volledig geïntegreerde S&OP-tooling. We modelleren deze naar uw business en betrekken gebruikers actief bij de implementatie. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke oplossing waarmee u kosten bespaart, waarde creëert en concurrentievoordeel behaalt.
 

Oplossingen

Solventure NL biedt een breed scala aan oplossingen voor Sales & Operations Planning. Er zijn daarbij twee mogelijkheden:

  • analytics as a service: vertaling van uw operationele data in waardevolle forecasting & planninginformatie. Van een eenvoudige rapportage tot geavanceerde research. U maakt daarbij gebruik van het Arkieva platform. Er is geen investering nodig, u betaalt alleen voor de service en kunt hiermee direct aan de slag.
  • een volledig in uw business geïntegreerde S&OP-oplossing. Uw bedrijfsprocessen vormen de basis voor de op maat gesneden configuratie. We gebruiken daarbij de state-of-the art S&OP-tooling van Arkieva. Deze sluiten we aan op uw bestaande (ERP-)systemen waar nodig. We hanteren een stap-voor-stap implementatie waarbij gebruikers actief betrokken zijn.

Gespecialiseerde tooling

Wij ontwikkelen de S&OP tooling niet zelf, maar gebruiken het beste dat de markt te bieden heeft: de Arkieva Supply Chain Suite. De Arkieva modules zijn volledig te configureren naar uw situatie zonder dat er maatwerk nodig is. Het is een intuïtief systeem dat alle nodige partijen betrekt en zeer gebruiksvriendelijk is door een sterk visuele opzet. Het is bovendien goed te koppelen aan bestaande ERP-systemen. Gartner beoordeelt Arkieva als een Challenger*.

*Bronnen:

  • Gartner Magic Quadrant for Sales and Operations Planning Systems of Differentiation, T. Payne, April 29, 2015
  • Gartner Magic Quadrant for Supply Chain Planning System of Record, T. Payne, January 19, 2016
     

Uw business staat centraal

Sales & Operations Planning is het kloppende hart van uw supply chain. Optimale S&OP vergt een uitgekiende combinatie van mensen, processen, analyses en systemen. Daarbij is een specialist nodig. Een ervaren expert die kennis heeft van supply chain management, aandacht heeft voor de processen, de analytics, de tooling, én de implementatie in uw praktijk. Die specialist is Solventure NL.

Contact

Wilt u betere service bieden, meer waarde creëren en kosten besparen? Neem dan contact met ons op. Wij spreken graag de mogelijkheden met u door.

Michel van Buren (directeur): +31-6-1881 3050
michel_vanburen@solventure.eu

Solventure NL BV
Hogebrinkerweg 19
​3871 KM  HOEVELAKEN

www.solventure.eu/nederland

Samenwerking met waarde

Solventure NL is een samenwerking van Solventure NV en BLMC.

BLMC is een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in supply chain management. Het heeft een eigen methode voor supply chain optimalisatie, veel ervaring met implementatietrajecten en uitgebreide wetenschappelijk kennis op het gebied van supply chain management en verandermanagement.

Solventure NV is een in België gevestigde mondiale speler in S&OP-oplossingen. Zij helpen bedrijven het volle potentieel van hun supply chain te benutten dankzij een optimaal ingericht S&OP proces.

De supply chain-expertise van BLMC, de S&OP-oplossingen van Solventure NV en de focus op verandermanagement van beide partijen komen samen in Solventure NL. Dit zorgt ervoor dat de S&OP-oplossingen optimaal in de supply chain worden geïntegreerd.